+31683180069 info@beautybytekin.nl

Wenkbrauwen epileren en/of verven

wenkbrauwen epileren harsen
Wenkbrauwen epileren en/of verven

Epileren .. € 15,00
Verven wenkbrauw .. € 15,00

Epileren en verven wenkbrauw € 25,00

Verven wimpers .. € 10,00

Wenkbrauwen epileren en/of verven

Voor de uitdrukking van het gezicht zijn de ogen en de wenkbrauwen bepalend voor de uitstraling van uw gezicht. Het epileren en verven van uw wenkbrauwen zorgt voor een mooie en frisse look. Wij zorgen er altijd voor dat u een natuurlijke vorm en kleur krijgt.

Wenkbrauwen epileren

Wij epileren de wenkbrauwen met een pincet en/of hars. Hierdoor ontstaat een opener blik en een verzorgde uitstraling. Laat uw wenkbrauwen epileren, om zo de juiste verhoudingen en model te krijgen. De kleinste haartjes worden ook weggehaald.

In het begin kan het epileren pijnlijk zijn, maar u zult er snel aan wennen. Als u regelmatig laat epileren zal deze behandeling zo goed als pijnloos zijn.

Epileren zorgt ervoor uw wenkbrauwen weer een symmetrische en natuurlijke vorm krijgen. Hierdoor blijven de haartjes drie tot vijf weken weg. Volgende keer zijn de haartjes dunner, waardoor ze dus nog makkelijker te verwijderen zijn.

Wenkbrauwen verven

Om uw ogen meer te accentueren raden wij u aan om uw wenkbrauwen en wimpers te verven. Hierdoor laat u uw ogen en wenkbrauwen meer spreken. Deze behandeling is ideaal voor mensen die geen mascara meer willen gebruiken of hier niet goed tegen kunnen. Na het verven van de wenkbrauwen hoeft u niet meer bij te tekenen.

Wimpers verven

Door de wimpers te verven krijgt het gezicht veel meer uitdrukking en een verzorgde blik. De ogen gaan meer spreken en vooral blauwe ogen. Een mooi sprekende blik, wie wilt dat nou niet?

Wimpers verven is ideaal oor mensen die slecht mascara verdragen of geen tijd hebben. Tijdens de vakantie heeft u er geen omkijken meer naar. De meeste mensen kiezen voor zwart, maar bruin is ook heel goed mogelijk. U kunt tussen de 4 a 6 weken genieten van mooi geverfde wimpers.