+31683180069 info@beautybytekin.nl

Phibrows Microblading

Microblading Phibrows 3D Hairstroke

€ 300,00

Inclusief 1 nabehandeling binnen 8 weken plus nazorgproducten

Extra nabehandeling

Binnen 8 weken na de nabehandeling: € 50,00

Opfrissen

Binnen 1 jaar: € 150,00
Binnen 1,5 jaar: € 180,00
Binnen 2 jaar: € 210,00

Na 2 jaar is het de volle prijs.

Phibrows Microblading

Phibrows

Phibrows is de beste microblading techniek binnen semi permanente make-up. Het woord zegt het al semi, is minder blijvend als permanente make-up (afkorting PMU), omdat het ongeveer 1 tot 1,5 jaar blijft zitten. Wilt u uw wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk houden, kies dan voor Phibrows microblading. Dit is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken, waarbij u niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw verf behandeling. Met deze behandeling heeft u geen omkijken meer naar uw wenkbrauwen.

Phibrows Academy is wereldwijd de beste academy voor al uw beauty behandelingen. Na het succesvol afronden van mijn opleiding heb ik de titel Phibrows Artist mogen ontvangen en hier ben ik erg trots op.

Wat is microblading precies?
Microblading is een nieuwe techniek om pigment aan te brengen met een blade tool. Er worden hele fijne natuurlijke haartjes gecreëerd, die bijna niet te onderscheiden zijn van de eigen haartjes. Het is een hairstroke techniek om permanente make-up aan te brengen en met name de wenkbrauwen.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor zowel voor mannen als vrouwen.

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens de intake gaan we eerst uw medische gegevens bespreken, want er zijn een aantal contra-indicaties aan verbonden. Hierna gaan wij de wenkbrauwen opmeten en tekenen met een speciale tool. De opmeting gebeurd met punten in het gezicht, waardoor we een natuurlijke vorm kunnen bepalen voor u. Nadat we de vorm hebben getekend kunt u zien hoe de vorm zal gaan worden. Wij starten pas met de microblading techniek als u helemaal tevreden bent met de vorm. Zes weken na de behandeling wordt er een touch up gepland, waarbij wij alle eventuele lege stukken opvullen. Het kan namelijk altijd zijn dat de microblading niet meteen de eerste keer goed pakt.

Microblading voordelen

  • Tijdwinst. Geen omkijken meer naar. Je wenkbrauwen zijn altijd mooi in model.
  • Oogt natuurlijk. Microblading is de nieuwste techniek, waarbij echte wenkbrauwhaartjes worden nagebootst. Dit zorgt voor een heel natuurlijk effect.
  • Minder agressief. Microblading is minder agressief voor de huid, want de huid geneest sneller en u heeft minder last van pijn en zwelling in tegenstelling tot elektrisch tatoeëren.

Contra indicaties van microblading

Allergisch?

Als u last heeft van allergieën, dan moet u voorzichtig zijn met microblading. Het pigment kan een allergische reactie uitlokken. Raadpleeg eerst uw huisarts.

Niet bij zwangerschap

Tijdens de zwangerschap wordt microblading afgeraden.

Niet bij diabetespatiënten

Diabetespatiënten zijn gevoeliger voor infecties en daarom is het af te raden.

De overige contra-indicaties zijn:

Aids, eczema, hemofilie, hepatitis, huidkanker, wondjes en het gebruik van bloedverdunners.

Permanent make-up behandeling

Als u een afspraak heeft gemaakt, krijgt u een email met het toestemmingsformulier. U kunt dit thuis invullen en naar ons verzenden. Daarna gaan wij samen in overleg om de juiste vorm en kleur te bepalen. De behandeling duurt in totaal ongeveer 3 uur.

Na de behandeling komt u over 6 weken terug voor een touch up. Hier kijken we of de vorm en kleur nog moeten worden aangepast. Na genezing kan je ongeveer 1 tot 1,5 jaar genieten van prachtige wenkbrauwen!

Lees hier de voor- en nazorg instructies voor de permanent make up.

Doet de permanente make up behandeling zeer?

De pijngrens verschilt per persoon, maar van onze klanten horen we dat het goed te doen is. U kunt ook een verdoving crème ophalen bij de huisarts. Die neemt u mee naar uw afspraak en wij kunnen de crème toepassen. De crème mag u niet zelf aanbrengen!

Zal het resultaat na een aantal weken veranderen?

Ten opzichte van de eerste dag (direct na de behandeling) zal het resultaat na een week 40% lichter worden. Bij de nabehandeling is het altijd mogelijk om de kleur nog aan te passen.

Resultaat.
Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en wat het beste bij uw gezicht past. Wij geven altijd een eerlijk advies.