+31683180069 info@beautybytekin.nl

MESO HAIR Therapy

MESO HAIR Therapy

Meso Hair Therapy per zone hoofdhuid
Per sessie € 50,00

Meso Hair Therapy volledige hoofdhuid behandeling
Per sessie: € 160,00

Kuurverband

Meso Hair Therapy kuur volledige hoofdhuid behandeling
5 + 1 gratis sessie: € 266,00
op de 1e, 2e en de 3e afspraak (totaal € 800,00)

MESO HAIR Therapy

Dit is een behandeling die ingezet kan worden tegen dun of dof haar, haarverlies en vermoeide haargroei. De haarzakjes worden d.m.v. Meso Hair geactiveerd om weer gezonde haren te produceren. Hierdoor wordt het volume van het haar verbeterd wordt.

Het hoofdbestanddeel van Meso Hair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Meso Hair cocktails bevat speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei.
Deze behandeling activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren. Dit zorgt ervoor dat het volume van het haar verbeterd wordt.

De dermapen maakt automatische, verticaal vibrerende bewegingen tijdens de behandeling, waardoor de effectiviteit verhoogt wordt en de opname van de peptiden cocktails verbeterd. De huid gaat zich onmiddellijk op een natuurlijke manier herstellen.

Voor de behandeling

Aangezien je haar niet kan ontsmetten, moet je voor de behandeling je haar wassen en geen gebruik maken van stylingsproducten. Na de behandeling mag je je haar 24 uur niet wassen; dit om het product zo ongestoord mogelijk zijn werk te laten doen.

Advies van ons

De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 behandelingen genoeg, dit is afhankelijk van:

  • de huid
  • interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam.

Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuur interval om de 4 weken.

Contra indicaties Dermapen

  • Gebruik van antistollingsmiddelen
  • Jonger dan 18 jaar, huid is nog niet helemaal ontwikkeld
  • Auto immuunziekte
  • Zwangerschap of borstvoeding
  • Huidziekten zoals ernstig eczeem of psoriasis
  • Bepaalde huidbeschadiging: plotse vreemde uitslag, allergie of andere actieve herpes simplex in het te behandelen gebied
  • Roodheid door zonnebrand